GEWURZTRAMINER “Les Terres Blanches”

Den originale og bedst kendte Alsace-vin. Dets navn siger meget om dets krydret karakter. Denne Gewurztraminer har en strå gul farve. Allerede åben på næsen tilbyder det dufte af eksotiske frugter, roser, krydderier (sort peber, lakrids) og stege, der gentager vidunderligt på ganen. Strukturen er rig og kraftfuld. Dens subtile syreindhold giver den en dejlig længde til vores største fornøjelse.

Produktionsområde

Dyrket i biodynamisk landbrug - Marmeleret jord på muschelkalk - vinstokkers alder: 30 år Plantetæthed: 5 500 bestande / ha - Solpleje: pløjning og kontrolleret naturlig græsning - Udbytte: 45 hl / ha

Druer

Gewurztraminer. 

Høst

Håndplukket - Pressing af hele klaser.

Lagring

Efter presning lagers vinen i 9 måneder i hundrede år gamle fade.

Servicetemperatur

8°C

Kombinationer

Aperitif, asiatisk, indisk og marokkansk køkken, stærkt smagfulde oste og desserter indeholdende frugt.

Gemmes

op til 6 år.

GEWURZTRAMINER GRAND CRU ROSACKER

En af de største Alsace Terroir. Rosacker er beliggende i den nordlige del af Hunawihr i en højde af 260 til 330 meter. Eksponeret øst-sydøst, dets jord er tung, marmisk kalksten og rig på magnesium.
Grand Cru Rosacker tilbyder harmoniske Gewurztraminers. Denne stadig unge vintage har en strågul farve. Næsen er meget duftende og afslører krydret og blomsteraromaer (vild rose). Angrebet på ganen er på trods af denne solrige årgang frisk til denne type vin. Kroppen er dyb og kompleks, velbalanceret af en fin syreindhold, der delvis maskerer det resterende sukker. Blomster smag blandes med eksotiske noter (lychees). Den meget lange og behagelige vedholdenhed fortsætter på eksotiske toner.

Produktionsområde

Dyrket i biodynamisk landbrug - Marmeleret jord på muschelkalk - vinstokkers alder: 30 & 50 år Plantetæthed: 5 500 bestande / ha - Solpleje: pløjning og kontrolleret naturlig græsning - Udbytte: 35 hl / ha

Druer

Gewurztraminer. 

Høst

Håndplukket - Pressing af hele klaser.

Lagring

Efter presning lagers vinen i 9 måneder i hundrede år gamle fade.

Servicetemperatur

8°C

Kombinationer

Aperitiffer, krydret foie gras, asiatisk køkken, stærke oste, frugtbaserede desserter.

Gemmes

op til 15 år.